Main Navigation
Main Content

Wacker Neuson – all it takes!

Vi bedriver nära samarbeten med våra kunder och erbjuder produkter och tjänster som uppfyller deras önskemål och olika krav, samtidigt som vi hjälper dem förbättra sin kapacitet. Förtroendet från våra kunder motiverar oss att leverera vårt bästa, med passion för genuin innovation och högsta kvalitet. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner som hjälper våra kunder att nå framgång.

Wacker Neuson i världen

Wacker Neuson bedriver verksamhet i hela världen, i olika regioner, länder, kulturer och inom olika branscher. Lika olika som kunderna är, så är också deras arbetsuppgifter olika. Därför varierar också kundernas krav i deras partnersamarbete med Wacker Neuson. Våra inspirerande berättelser visar hur våra kunder hanterar sina dagliga utmaningar och hur Wacker Neuson stödjer dem med mottot ”all it takes!”. "Wacker Neuson – all it takes!" från våra kunders perspektiv.
Klicka här för att läsa våra inspirerande berättelser

Innovativa lösningar för dina utmaningar

Vi arbetar ständigt med innovationer för att underlätta ditt dagliga arbetsliv. Inom den här processen fokuserar vi på praktiska utmaningar och utvecklar våra idéer, till exempel VDS (Vertical Digging System). Med VDS kan du med en knapptryckning luta övervagnen på våra kompakta grävmaskiner vid arbete på sluttningar. En annan idé är den infraröda fjärrkontrollen för dikesvältar. Dessutom finns vibratorplattan DPU130 vars fjärrstyrning ger hög säkerhet för användaren och omgivningen. Där finns också alternativet Dual Power för vår minigrävmaskin 803, vid behov omvandlar den dieselgrävaren till en maskin för avgasfritt arbete inomhus.

Här hittar du fler innovativa lösningar

Originaldelar ger maskinen ett långt liv

Tid är pengar. Därför kan avbrotten kan hållas på ett minimum, förstklassig kvalitet på våra originaldelar, kunskapen och expertisen hos våra försäljnings- och serviceställen samt den höga tillgängligheten på reservdelar. Det är bara originaldelar som ger optimal funktion vilket ser till att din maskin behåller värdet. Vi kontrollerar kvaliteten och anpassar den exakt så att du helt och hållet kan lita på delarna, utan undantag i alla situationer.

Ta reda på mer här

Wacker Neuson – en perfekt kombination för den latinamerikanska marknaden

Varumärket Wacker Neuson finns representerat över hela världen, i olika regioner, länder, kulturer och branscher. Lika olika som kunderna är, så är också deras arbetsuppgifter olika. Därför varierar också kundernas krav i deras partnersamarbete med Wacker Neuson. Här kan du läsa om hur Wacker Neuson hjälper sina kunder att klara sina dagliga utmaningar. Hugo Arce är vår regionchef i Latinamerika. Han berättar hur viktigt ett starkt varumärke är för regionen som kännetecknas av mycket varierande marknader och kundbehov, vilket också innebär en betydande tillväxtpotential för Wacker Neuson.

Klicka här för att läsa mer

Vi har lösningen

Wacker Neuson erbjuder ett brett sortiment med produkter och lösningar, reservdelar och tjänster, jämförelserådgivning, reparation och underhåll, finansiering och utbildning. 

Wacker Neuson hjälper dig att hantera dina utmaningar! Vi kombinerar försäljning, produkter och tjänster i konkurrenskraftiga lösningar för att kunna skapa konkurrensfördelar för dig, då kan du fokusera helt på din kärnverksamhet. Vi erbjuder dig vad som krävs för detta!

  • Ett konkurrenskraftigt produktsortiment
  • Mångsidiga tjänster
  • Original reservdelar ger maskinerna ett långt liv

Ett heltäckande sortiment underlättar i arbetslivet

De utmaningar som företagen utsätts för varierar kraftigt mellan byggnation, anläggning av gator och vägar, trädgårdsarbete och landskapsbyggnation, kommunalt arbete, uthyrningsverksamhet, industri och järnvägsbyggen: För vissa företag är det viktigt att använda kompakta maskiner som är lätta att manövrera. För andra företag är det stabilitet och effektivitet som är viktigast.

En sak är dock alla överens om: Tillförlitligheten hos produkter, lösningar och medarbetare är avgörande. Varumärket Wacker Neuson står för tillförlitlighet – på alla områden!

Vi vet vilka krav du har och vi har skräddarsytt vårt erbjudande efter dina specifika behov. 
Ta här reda på vad vi kan göra för din verksamhet