Main Navigation
Main Content

Wacker Neuson i hela världen

Wacker Neuson finns representerat i hela världen. Över 12 000 sälj- och servicepartners tar hand om dig och fungerar som din lokala kontakt i alla frågor. 

Här tar vi en titt på den större bilden. Du kommer att se var du kan hitta Wacker Neuson – utanför din egen region. Maskinerna från Wacker Neuson används i hela världen. Alla länder är olika, på samma sätt varierar också utmaningarna och användningsområdena för maskinerna. 

Läs mer om länderna där Wacker Neuson sedan länge har sålt maskiner. Läs mer om hur stampar från Wacker Neuson används som synonym för komprimering. Se hur maskinerna används till olika uppgifter beroende på land. Bilder på specialuppgifter, bakgrundsrapporter och intervjuer ger dig en spännande insikt inom olika regioner världen över.


Wacker Neusons maskiner används just nu för agaveskörden inom mexikanskt jordbruk.

Wacker Neuson i Latinamerika

Wacker Neuson har funnits i Latinamerika i över 40 år med egna dotterbolag: I Brasilien startade företaget 1975 och Chile, Mexiko, Colombia och Peru tillkom senare. Läs mer om all spännande utveckling i Latinamerika och tillväxtpotentialen för Wacker Neuson inom regionen.

Wacker Neuson i Nordamerika

År 1957 började Wacker Neuson tillverka och marknadsföra byggmaskiner i USA, där startades företagets första utlandsbaserade dotterbolag.

Wacker Neuson i Tyskland

Wacker Neusons rötter finns i Tyskland, där företaget grundades 1848. Företaget har fram till idag fortsatt att göra en global inverkan när det gäller markkomprimering. Drygt 85 år senare ses Wacker Neuson i Tyskland som en pålitlig totalleverantör med sitt breda produktsortiment och individuella tjänster.

Wacker Neuson i Frankrike

2015 är ett jubileumsår för Wacker Neuson i Frankrike. Det franska försäljningsföretaget grundades i 1960. Lokala kunder är övertygade om Wacker Neusons långsiktighet och kvalitet.

Wacker Neuson i Schweiz

I Schweiz står varumärket Wacker Neuson för högsta kvalitet, prestanda, kundfokus och flexibilitet.

Wacker Neuson i Ryssland

Utbyggnaden av infrastrukturen och diverse andra projekt inom energisektorn gör Ryssland till en växande marknad med stor potential.

I Namibia

Den kompakta 5-tons grävmaskinen 50Z3 utan akteröverhäng används för grävning till infrastruktur, till exempel rörledningar i en stad i den namibiska öknen.

I Mexiko

Wacker Neuson maskiner används till exotiska arbetsuppgifter i Mexiko. 1501-dumpern används för att transportera agaveväxter över fälten. Sirap från agave extraheras från agavekärnan. Den kallas även för ”Piña” och används vid tillverkning av tequila.

Wacker Neuson i Sydafrika

Wacker Neuson har redan varit representerat här i över 30 år.

I Indien

Vältar från Wacker Neuson används för komprimering av fundament för bostadsprojektet ”Sun City Gloria” i Bangalore, Indien.

I Chile

Stenblock och stenras så långt ögat kan se. Dumprar med förarhytt från Wacker Neuson är på hemmaplan här i Chile. Markfrigången ger tillräckligt med spelrum för arbete i svår terräng och tack vare hytten är föraren skyddad mot damm och annat påverkan.

Wacker Neuson i Nederländerna

Sedan 50 år i Nederländerna – nästan alla känner till varumärket.

I Kina

Kända i hela världen: Wacker Neuson stavvibratorer används också i Kina för betongkomprimering.. Den stora kapaciteten är helt övertygande och komprimeringsresultatet det allra bästa .

Wacker Neuson på Filippinerna

Återförsäljare Livan Trade Corporation med över 25 års samarbete.

I Peru

Fyra 3503-grävmaskiner från Wacker Neuson använd idag för gruvarbete i Salinas, södra Peru. De arbetar i Anderna på 4000 meters höjd — och gör ett enastående jobb. De används i huvudsak vid produktion av borax, ett mineral som används inom glastillverkning, kosmetikprodukter, glasfibermattor och isoleringar.