Main Navigation
Main Content

EquipCare - Ger dina maskiner en röst

Kommunikationen mellan människa och maskin brukade vara begränsad till några få ’meningar’. Men en mer ingående konversation skulle vara mycket mer användbart och kunna spara tid. Tänk bara om dina maskiner kunde förse dig automatiskt med sådan här information: Var finns den stora teleskoplastaren? Har hjullastaren för hög stilleståndstid? Skall inte grävmaskinen underhållas snart?

Allt detta är nu möjligt med EquipCare. Lösningen för adminstration av maskinparken har utvecklats av Wacker Neuson och erbjuder full transparens. Med EquipCare loggar maskinerna automatiskt in sig själva - i händelse av underhåll, låga nivåer, felfunktioner, oväntad förflyttning osv. - i realtid på mobiltelefoner eller PC.

Minska stressnivån på byggplatsen:

  • Att veta vad som händer: Om det uppstår ett maskinfel kan tekniker spåra felkoderna innan denne lämnar verkstaden, på väg till maskinen
  • Koordinering: Mötet med serviceledningen sker via chatt.
  • Undvika onödiga sätt tack vare fjärrdiagnostik: beställ experter och reservdelar omedelbart vid behov.

En ny nivå på adminstrationen av maskinparken:

  • Optimalt utnyttjande av maskinparken genom total platsbestämning och registrering av drifttid.
  • Utökad körtid och livslängd tack vare proaktiv kommunikation med dina maskiner, aviseringar när ett underhållsintervall har uppnåtts och varningsfunktion när maskinen lämnar det definierade, geografiska området.
  • Med hjälp av maskinadministration kan varje maskins levnadscykel övervakas på ett enkelt sätt.

Appen


AGERA ISTÄLLET FÖR ATT REAGERA: AVISERINGAR.
Alla tecken och signaler som kan indikera möjliga fel är listade, de grupperas här vad gäller betydelse och brådska så att du eller din servicepartner kan reagera snabbt.


NÅGOT HAR HÄNT: HÄNDELSER
Alla händelser visas här i detalj - från felmeddelandet till genomfört underhåll. Viktiga upplysningar till din tekniker!


DIREKTLINJEN: MEDDELANDEN
Ansluter ditt team till maskinen. Genom pushmeddelanden kommer du att få alla upplysningar om de maskiner som du följer i Meddelandecentralen på din smarttelefon. Det går också att ladda upp bilder. I händelse av ett maskinfel kan du spara värdefull tid genom att koordinera åtgärderna!


DITT EXTRA ÖGA: FÖLJ
Önskar du hålla ett öga på en maskin eller en hel maskingrupp? Funktionen "Följ” hjälper dig. Som ett exempel, om du definierar en viss rörelseradie (geofence) kan du omedelbart få ett pushmeddelande på din smarttelefon så snart som maskinen lämnar området. Att hålla ordning på byggutrustning har aldrig varit så enkelt tidigare!

Administratören


PARKÖVERSIKT” ger dig en allmän överblick över hela din maskinpark. Du kan hålla kontakt med en definierad grupp via chatt om en viss maskin. Kontakthistoriken sparas i systemet. I denna del av systemet kan du också ställa in kommunikationen med appen. Bilder på byggplatsen kan också inkluderas i chatten.


"MASKINDETALJER" visar en översikt över statusen för en viss maskin. Statistik över dagliga drifttider, såväl som felkoder, larm och kommande underhållscykler visas också här i detalj.

Önskar du integrera EquipCare i dina system?

Vi har också tänkt på det: Om du så önskar kan du beställa vårt API-gränssnitt och synkronisera ditt ERP-system snabbt och enkelt.

 

”För första gången har jag en riktig överblick över alla last-, gräv- och transportmaskiner på mitt företag.”
Robert Schmidt, platschef

EquipCare
Användarvillkor
Ladda ned
EquipCare
DPA - AVV
Ladda ned
EquipCare
Tillgänglighet i länder
Ladda ned

Är du intresserad? Kontakta oss.

mandatory
* obligatoriska fält
Address 1
Address 2
Customer Contact
Your inquiry:
Submit