Main Navigation
Main Content

EquipCare – Ge röster till dina maskiner

Kommunikationen mellan människa och maskin brukade vara begränsad till några få ’allmänna fraser’. Men en omfattande konversation skulle vara mer meningsfull och kunde spara tid. Tänk bara om dina maskiner kunde förse dig automatiskt med sådan här information: Var befinner sig teleskoplastaren just nu? Står hjullastaren stilla för länge? Skall inte grävmaskinen underhållas snart? Var har vibratorplattan redan komprimerat?

Detta är nu möjligt med EquipCare. Genom EquipCare Manager och appen EquipCare har Wacker Neuson utvecklat en lösning som möjliggör åtkomst från alla ställen till ett stort antal funktioner såsom att bestämma uppehållsplats, fjärrdiagnos eller användningsfrekvens för dina maskiner, och därmed säkerställa transparens i administrationen av maskinparken. Med EquipCare rapporterar maskinerna in allt själva – om underhåll behövs, om påfyllnadsnivåerna är låga, felfunktioner under drift, oväntade platsförflyttningar och mycket mer. Och allt detta sker i realtid på mobiltelefon och dator.

För dessa maskiner är dessutom vår EquipCare Dual ID tillgänglig som tillval. Därvid handlar det om en elektronisk åtkomstkontroll. De kan ganska exakt fastställa vem som kan manövrera maskinerna varigenom säkerheten på byggarbetsplatsen höjs.

Minska stressnivån på byggplatsen:

  • Att veta vad som händer: Om det uppstår ett maskinfel kan tekniker spåra felkoderna innan denne lämnar verkstaden, på väg till maskinen
  • Koordinering: Mötet med serviceledningen sker via chatt.
  • Undvika onödiga sätt tack vare fjärrdiagnostik: beställ experter och reservdelar omedelbart vid behov.

En ny nivå på adminstrationen av maskinparken:

  • Optimalt utnyttjande av maskinparken genom total platsbestämning och registrering av drifttid.
  • Utökad körtid och livslängd tack vare proaktiv kommunikation med dina maskiner, aviseringar när ett underhållsintervall har uppnåtts och varningsfunktion när maskinen lämnar det definierade, geografiska området.
  • Med hjälp av maskinadministration kan varje maskins levnadscykel övervakas på ett enkelt sätt.

Optimal komprimeringskontroll med Compamatic

Funktionen Compamatic kan också användas i EquipCare Manager. Den ansluter komprimeringskontroll med telematik och understödjer dig optimalt på detta sätt i ditt arbete. Med Compamatic kan du ständigt spåra komprimeringsframstegen som dina vibratorplattor gör från ditt skrivbord.

Compamatic hjälper dig att planera förfarandena på byggplatsen bättre och säkerställer kvaliteten.

Compamatic-modulen fästs enkelt på vibratorplattan. Den sänder plats- och komprimeringsdata från maskinen via mobil kommunikation till EquipCare Manager. Compamatic är tillgänglig som tillbehör för våra vibratorplattor med Compamatic på 80-110 kN; i kopplingssetet är Compamatic inkluderad som standard.

Vänligen observera att de tillgängliga funktionerna kan variera beroende på specifika produkter och land. Det är möjligt att innehållet/produkten som visas här inte är tillgängliga i ditt land.

Appen


AGERA ISTÄLLET FÖR ATT REAGERA: AVISERINGAR.
Alla tecken och signaler som kan indikera möjliga fel är listade, de grupperas här vad gäller betydelse och brådska så att du eller din servicepartner kan reagera snabbt.


NÅGOT HAR HÄNT: HÄNDELSER
Alla händelser visas här i detalj - från felmeddelandet till genomfört underhåll. Viktiga upplysningar till din tekniker!


DIREKTLINJEN: MEDDELANDEN
Ansluter ditt team till maskinen. Genom pushmeddelanden kommer du att få alla upplysningar om de maskiner som du följer i Meddelandecentralen på din smarttelefon. Det går också att ladda upp bilder. I händelse av ett maskinfel kan du spara värdefull tid genom att koordinera åtgärderna!


DITT EXTRA ÖGA: FÖLJ
Önskar du hålla ett öga på en maskin eller en hel maskingrupp? Funktionen "Följ” hjälper dig. Som ett exempel, om du definierar en viss rörelseradie (geofence) kan du omedelbart få ett pushmeddelande på din smarttelefon så snart som maskinen lämnar området. Att hålla ordning på byggutrustning har aldrig varit så enkelt tidigare!

Administratören


PARKÖVERSIKT” ger dig en allmän överblick över hela din maskinpark. Du kan hålla kontakt med en definierad grupp via chatt om en viss maskin. Kontakthistoriken sparas i systemet. I denna del av systemet kan du också ställa in kommunikationen med appen. Bilder på byggplatsen kan också inkluderas i chatten.


"MASKINDETALJER" visar en översikt över statusen för en viss maskin. Statistik över dagliga drifttider, såväl som felkoder, larm och kommande underhållscykler visas också här i detalj.

Önskar du integrera EquipCare i dina system?

Vi har också tänkt på det: Om du så önskar kan du beställa vårt API-gränssnitt och synkronisera ditt ERP-system snabbt och enkelt.

 

”För första gången har jag en riktig överblick över alla last-, gräv- och transportmaskiner på mitt företag.”
Robert Schmidt, platschef

EquipCare
Användarvillkor
Ladda ned
EquipCare
DPA - AVV
Ladda ned
EquipCare
Tillgänglighet i länder
Ladda ned

Är du intresserad? Kontakta oss.

mandatory
* obligatoriska fält
Address 1
Address 2
Customer Contact
Your inquiry:
Submit