Main Navigation
Main Content

Specialområde: multiredskap!

Våra hjullastare är riktiga multiredskap!

Kraftigt hydraulsystem, snabbväxlingssystem och över 50 olika redskap och verktyg gör detta möjligt. Kompatibilitet garanteras. Hos oss får du dels allt under ett och samma tak, och totalt sett blir det också billigare.

Du kan till exempel välja något av våra kombinerade erbjudande med hjullastare plus redskap och göra en riktigt bra affär!

Vi har rätt lösningar för hjullastare och redskap inom alla industrisektorer och för alla uppgifter: från klassisk materialhantering, förflyttning av pallar eller bulkmaterial, vinterkörning med snöslunga eller snöplog samt kommunal användning i parker och grönområden. Kombinationen av redskap och hjullastare är oslagbar när det gäller mångsidighet och varierande uppgifter.

Ett genuint multiredskap!

Välj mellan över 50 olika redskap från fabrik! Här är bara några exempel:

Rätt lösning för varje uppgift!

[Translate to Swedish:] WL70 Schneefräse, WL38 Schneeschild
 • Vinterservice

  Var förberedd även på vintern: utrusta hjullastaren med snöplog och saltspridare så du är redo för vinterkörning. När vinterkylan slår till har vi också rätt snöslunga för hjullastare från Wacker Neuson.

[Translate to Swedish:] WL28 Mulcher
 • Underhåll av grönområden

  Underhåll av grönområden kräver diverse redskap. Det är mycket enklare att utrusta en hjullastare med olika redskap och verktyg än att transportera alla de olika maskinerna till arbetsplatsen. Hjullastaren blir en klippare, komposterare, grensåg, häcktrimmer och mycket mer.

[Translate to Swedish:] WL28 FSD Reichertshofen
 • Materialhantering

  Huvuduppgiften för varje hjullastare: materialhantering. Men transport av material kan variera. Vi har rätt skopa för alla slags laster, oavsett om det handlar om lätt material, jord eller sten med mera.

[Translate to Swedish:] WL25 Planer
 • Anläggning av vägar

  En hjullastare är också ett multifunktionellt redskap för vägbyggen. Markberedning, fräsning, asfaltreparationer eller betongblandning – alltsammans med en enda maskin och rätt redskap.

 • Speciella ändamål

  Ibland ställs du inför en transport som inte kan hanteras med en skopa eller pallgaffel – men vi har också rätt redskap för specialuppgifterna: gafflar och gripdon, gripskopa, stenskopa, sorteringsskopa, högtippande skopa och mycket mer.

[Translate to Swedish:] WL28 Besen
 • Rengöring

  Stora ytor kan rengöras mycket snabbare med en hjullastare och lämpligt redskap än om rengöringen sker ”manuellt”. Sopborstar finns i olika utföranden och bredder. Borstar och högtryckstvättar kan levereras fritt fabrik. Passar garanterat en hjullastare från Wacker Neuson.

Ta reda på mer om de olika möjligheterna och arbetsuppgifterna genom att se våra videoklipp!


Salutation
address left
address right
clear
products select
open message
footer
Wacker Neuson Vertrieb Europa GmbH & Co. KG åtar sig att behandla dina uppgifter konfidentiellt i enlighet med gällande föreskrifter integritetsskydd. Du kan återkalla ditt tillstånd för användning och bearbetning av data i marknadsföringssyfte när som helst.

Klicka här för att se vårt produktsortiment av hjullastare:

Klicka här för att läsa mer om våra olika redskap och verktyg:

Hjullastaren – den mångsidiga maskinen från Wacker Neuson

Den som väljer hjullastare från Wacker Neuson väljer en kraftig, hållbar och extremt mångsidig maskin som också är mycket smidig tack vare midjestyrningen. Dessa entreprenadmaskiner är samtidigt otroligt mångsidiga. Det finns cirka 12 olika modeller av hjullastare och över 50 olika redskap tack vare ett kraftfullt och mycket genomtänkt hydraulsystem. Den klassiska hjullastaren med skopa kan snabbt och enkelt bli till en gräsklippare, en grävmaskin, en jordfräs eller en sopmaskin – perfekt för din uppgift. Du får också maximala prestanda och flexibilitet på byggarbetsplatsen eller parkanläggningen med hjullastare från Wacker Neuson! Maskinen kan som tillval köras utsläppsfritt tack vare eldrivningen.

Mångsidig och klar för start året runt.

Mångsidighet och flexibilitet är de mest efterfrågade egenskaperna för entreprenadmaskiner idag. Tids- och kostnadsfaktorerna spelar en viktig roll här. Med en hjullastare från Wacker Neuson kan har du flexibilitet och kan alltid anpassa dig efter behoven. Du kan flytta jord med skopan på byggarbetsplatsen på morgonen och utföra transport av byggmaterial med pallgaffel på eftermiddagen. Detta är möjligt tack vare de många praktiska redskapen som du lätt kan växla från förarsätet med den hydrauliska snabbväxlingsmekanismen. Tack vare det stora redskapssortimentet är du inte begränsad till byggarbetsplatser, utan du kan även använda lastarna med lämpliga tillbehör för snöröjning eller vägarbeten. Det är enkelt att använda maskinen året runt. Våra hjullastare och deras redskapssystem är därför också utmärkta för företag som sysslar med uthyrning av entreprenadmaskiner. Wacker Neuson har cirka 50 olika redskap att välja emellan. Den klassiska hjullastaren blir till en mångsidig multifunktionsmaskin med perfekta egenskaper på byggarbetsplatsen, vid parkarbeten, i skogen eller till och med vid vägsopning.

Mängder av konfigurationsalternativ.

Hjullastare från Wacker Neuson är inte bara multifunktionella – du kan också anpassa din utrustning helt efter dina specifika krav. Vi rekommenderar till exempel ett dämpsystem för lastarmarna om du vill lyfta tunga laster i ojämn terräng eller vid högre hastigheter med hjullastaren. Om högre kapacitet krävs, till exempel vid montering av hydraullager ska funktionen ”Högflöde” installeras. Alternativet ”3:e Styrkrets, elektrisk proportionell, serie”. Detta betyder att du kan använda drivhydraulik plus redskapets hydraulik i din maskin. Det finns andra alternativ, i synnerhet för hydrauliksektorn. Ett stort antal däck hjälper dig skapa en perfekt maskin.

Maskinerna är effektiva och ekonomiska, till och med avgasfria om så önskas.

Sortimentet från Wacker Neuson innehåller tolv olika hjullastare. Alla dessa enheter har olika motorer som kännetecknas av en perfekt kombination av prestanda och ekonomi. Om du väljer hjullastare med elmotor kan du räkna med en utsläppsfri entreprenadmaskin som ger lika hög prestanda och flexibilitet som konventionella maskiner. I stället ökar du maskinernas aktionsradie eftersom de utsläppsfria elmotorerna också kan användas inomhus. Med en hjullastare från Wacker Neuson har du flexibilitet och kan alltid anpassa arbetsutrymmet efter behoven.