Main Navigation
Main Content

Våra två nya serier av vibratorplattor APS och BPS.

Stort sortiment för optimal komprimeringseffekt.

När asfalten är varm måste saker hända snabbt. Det är just då som du behöver en pålitlig vibratorplatta som inte sviker dig. Våra båda serier av framåtgående vibratorplattor med frontmonterade vibratorer har utvecklats för detta ändamål: den eldrivna serien APS och den konventionellt drivna serien BPS.

Naturligtvis kan dessa vibratorplattor också användas för andra typiska komprimeringsarbeten, exempelvis klassisk markkomprimering.

Se här de många fördelarna:

Många tillgängliga versioner

El eller bensin? Med eller utan vattentank? Centrifugalkraft på 10, 11 eller 13 kN? Båda serierna erbjuder ett urval av olika versioner. Våra APS- och BPS-serier är därför lämpliga för många tillämpningar med komprimeringseffekt!

Enkla att hantera

Manuell vändning och manövrering är otroligt enkel med vår nya serie vibratorplattor. Det är en uppenbar fördel i synnerhet för asfaltskomprimering och det skapar en särskilt slät yta - utan avtryck.

Extremt låga hand- och armvibrationer (HAV)

Både APS- och BPS-serierna uppvisar extremt låga hand- och armvibrationer (HAV) på mindre än 5 m/s². Därför kan användaren arbeta under långa tidsintervall, och framför allt mycket komfortabelt.

E-plattan är underhållsfri

APS-serien drivs med vårt kraftfulla, uppladdningsbara litiumjonsbatteri. En enda knapptryckning och plattan startar – även vid låga temperaturer eller höga höjder. Förutom dessa e-plattor erbjuder vi också många andra maskiner och utrustningar med zero emission www.wackerneuson.com/zeroemission.

Lättpåfylld vattentank

Vattentanken och dess gångjärnsförsedda lock har monterats säkert på plattorna, så de kan inte gå förlorade. Själva vattenspridningen är mycket effektiv och tanken behöver inte fyllas på ofta. Och när det väl är dags, så går det snabbt att tanka.

Praktiska, tillgängliga tillbehör

Med den lättmonterade hjulsatsen kan vibratorplattorna transporteras snabbt och bekvämt till nästa arbetsinsats. Beläggningsdynan är idealisk för att vibrera belagda ytor eftersom den skyddar det bräckliga underlaget mycket väl.


Formulär för produktförfrågan

mandatory
* obligatoriska fält
Address 1
Address 2
Your inquiry:
Submit
*obligatoriska fält